Pansarhierta Design


Lite om mig

Jag heter Johanna och är 35 år gammal. Jag har arbetat med grafisk formgivning på olika sätt sedan år 2002; från grafiker på reklamfirma till annonsproducent på tidning och senare som Art Director på en stor importfirma.

I dagsläget arbetar jag på Jordemor café & butik i Strömsund, Jämtland, där jag har möjlighet att kultivera mitt intresse för grafisk design genom att ta kundspecifika beställningar samt skapa på ”fri hand”. Mitt arbete på Jordemor innebär även att jag arbetar ”på golvet” med allt från fikabeställningar till beställningar av nya produkter, frontning och övrigt som hör till i en butik/café. På fritiden tycker jag om att sjunga, umgås med vänner och familj, samt att resa. Det finns inget så utvecklande som att träffa nya människor och att se nya platser. Jag bor tillsammans med min sambo Mikael och fyra döttrar (Saga-Li, Ofelia, Lykke och Juli) + mopsen Molly i Strömsund.
 

Jag kan erbjuda:

PERSONLIGA POSTERS
En stor del av min verksamhet är att tillverka personliga posters. Jag erbjuder en mängd personliga motiv där kunden själv kan bestämma uppgifter och välja färg på t.ex. text.

ART PRINTS
Här hittar du även art prints/konsttryck med passande motiv till t.ex. köket, vardagsrummet, etc. En del alster bygger på mina egna illustrationer, andra är grafisk design och mixed media.

ÖVRIGA PRODUKTER & TJÄNSTER
Jag kan även erbjuda andra produkter, såsom personliga etiketter, tryck till t.ex. t-shirts, papperspåsar, etc. Om du behöver hjälp med utformning av annonser, hemsidor och annat för både tryck och webb - hör av dig. Jag har arbetat som grafisk formgivare i över 10 år och hjälper dig gärna.


Följ mig på instagram@pansarhiertadesign


Sale

Unavailable

Sold Out